zondag 21 april 2019

04 - Baraque Michel - De veengebieden Les Wez, Fagne de la Poleûr en Grande Fagne - 8 Km

Pasen en een heerlijk zomerweertje. Vrij vroeg de auto in en richting Ardennen. Op 1.5u rijden staan we aan de Baraque Michel, één van de meest bekende plekken in België als ik er aan kom is het nog niet zo druk.
Boven de venen wappert wel de rode vlag omwille van de droogte en het bijhorend brand gevaar.

Hier vertrekken we dus en als ik het boek mag geloven is dit een eeuwenoude wegwijzer.
Het weer is gewoon geweldig veel foto's heb ik voor deze niet het was er tamelijk druk ik was daar zeker niet alleen. Maar ik neem wel een andere weg dan de meesten merk ik. Ook blijkbaar niet de meest populaire maar zeker wel adembenemend mooi.

Op de kruising der wegen vind je dit mooi oud kruisbeeld terug.

En zoals steeds hieronder de GPX file.

Baraque Michel - De veen gebieden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts