donderdag 29 augustus 2019

35-Roumont - Kastelenpracht langs de Westelijke Ourthe


We starten in het centrum aan de kerk en het eerste Kasteel. Ik waarschuw alvast de beide kastelen zijn niet echt indrukwekkend ik noem ze eerder veredelde hoeves.
 
 
En hieronder volgt dan één van de dingen waar je het echt van moet hebben op deze wandeling de panorama's. Ik maak meestal niet veel panorama's omdat de schoonheid ervan zo moeilijk vast te leggen is op een simpele foto.


En ik weet het dit is niet de paddestoelen tijd maar ik ben wel onder de indruk de hoeveelheid aan paddestoelen die ik te zien kreeg. Ik heb maar een paar foto's er van want het was gewoon overweldigend.En een boom is te dode opgeschreven bij de intrede van de zwam.


Dus al bij al toch een mooie en leuke wandeling en de GPX file vind je hieronder.

35-Roumont - Kastelenpracht langs de Westelijke Ourthe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts