woensdag 2 september 2020

04 - Beernem - Een moordverhaal in de bossen van Beernem 14.3 km

 

Wat deze wandeling betreft kan ik eigenlijk heel kort zijn het is geen aanrader. Een groot deel gaat door Beernem en dat is nu niet echt het meest aangename om door te wandelen. Ik ben er van overtuigd dat je in de omgeving van de bossen een veel beter en aangenaam traject kan uitstippelen.


Een mooie partij zwammen op een oude omgevallen boom.Vraag mij in godsnaam niet wat dit is. Mooi uhm ja misschien ik ben er niet echt over uit. Vermoedelijk is het wel kunst dus.


En deze kleine vriend springt heel snel van mij weg.


Aan de achterzijde van het psychiatrisch centrum vind je deze begraafplaat en naast het kasteel is dit zowat het hoogtepunt van deze wandeling.Geen idee welke deze bloem is .....Misschien van Rozenbottel ? In ieder geval ik vond ze mooi genoeg om vast te leggen.Twee kastelen op de tocht. Eén gelegen in centrum Beernem volledig privé zonder mogelijkheid tot toegang lang tocht er volledig rond naast een vrij drukke baan met uitlaatgassen. Bovenstaand Kasteel vind je dus op het Provinciaal domein. Let wel met de huidige Corona maatregelen Mondmasker verplicht; ik pleit schuldig er was geen kat te zien vermoedelijk omdat het een dinsdag is; dus ik heb geen mondmasker gedragen. Ik denk dat het hier echter in het weekend druk is en dit wel een vereiste is. En hiermee gaan we terug de bossen in naar Parking Aanwijs waar we ook gestart zijn.

GPX file via onderstaande link.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts