maandag 30 augustus 2021

01 - La Balade des Cailloux Blancs - 4 km

 

Als ik op de GSm het weer bekijk gaat het binnen een half uur regenen. Niet goed dus maar ach het is maar een bui. Dus of we go; ik begin wijs de laatste keer zijn de 12 km mij in Mol niet te best bekomen dus vandaag 4 km voor watjes zou je zeggen maar 4 km in de Ardennen zijn er zoals 6 bij ons in de streek van het Waasland.

Regen ? waar blijf je ? Ik moet zelf mijn vest uit doen omdat ik het te warm krijg.

We starten in Mellier aan de kerk; mooi kerkje ook al kan ik er niet binnen aan de buiten zijde zie je dat er mooie glasramen inzitten.


Ik ga even rond het kerkje en tref daar een totaal verwaarloosd kerkhof aan wel een beetje erg vind ik de grvane staan scheef zijn onleesbaar en afgebroken een totaal verloren stukje geschiedenis.


En dan vangen we aan voor onze volle 4 km. Maar het zal wel blijken 4 mooie kms te zijn en dit is vooral persoonlijk ik vind op deze tocht mijn zin in wandelen terug; ik kom hier over deze 4 km werkelijk niemand tegen. Alleen op de god ganse wereld samen met de natuur heerlijk is het.
Zoals je begrijpt veel foto's zijn er niet zoveel bezienswaardigheid tref je niet op 4 km maar wel een heerlijke tocht door de natuur.

 

De GPX om jullie ook te laten genieten hieronder.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts