donderdag 26 mei 2016

Wandelingen en internet

Het internet staat er vol van GPX files en andere in alle windstreken en landen.
Ik geef eerlijk toe ik haal daar ook heel vaak mijn wandelingen vandaan; en deze laad ik dan in basecamp om er een spoor van te maken en te laten herbereken maar nog vaker ga ik deze zelf aanpassen naar een wandeling op maat.

De download van GPX brengt heel vaak gevolgen met zich mee files zijn soms 5 tot 10 jaar oud en als je de route dan zelf loopt blijkt een weg afgesloten, onbegaanbaar en dergelijke meer te zijn. En dan moet je bij de pinken blijven op de gps kijken en gezond boerenverstand gebruiken.

Dit zal op termijn ook met mijn GPX files gebeuren; merk je dit op geef dan even een seintje dan loop ik op termijn die wandeling opnieuw en ik post een nieuwe GPX.

Dit kan heel gemakkelijk met het contactformulier of door een opmerking te plaatsen op de betreffende wandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts