zondag 23 april 2017

06 - Domein Pietersheim (Lanaken) - 15 Km
Zondag .....dus wandeldag dit wordt een gevulde dag 15 km gezondheid. En we gaan dus naar het vlakke limburg.

Ik vertrek aan de Kinderboerderij Pietersheim. Normaal is het de bedoeling dat je vertrekt in de buurt van het Kasteel maar dit laat ik voor een volgende keer liggen; ja je leest het goed we komen hier nog terug.


En we zijn pas een eindje op weg of ik neem mezelf voor om Limburg NOOIT meer vlak te noemen; maw we starten met een paar steile stukken.

Daarna is het tijd om de panorama functie van mijn camera uit te proberen ..... een prachtig vergezicht.

En je komt er wel meer tegen op dit stuk van de wandeling ze zijn zo mooi en zo moeilijk weer te geven op een foto.

Al de hele dag loop ik tegen kwikstaarten en veldmuisjes aan prachtig zijn deze diere maar iets anders kom ik toch weer niet tegen. Buiten een paar mooie bomen en een aantal prachtige zwammen zoals de onderstaande.

Oops maar wat zie ik daar ? Nee ? ! Ja !!! ...ok stokstijf en stil staan ....camera bovenhalen het is echt en als je goed kijkt zie je ook 2 herte kalfjes.Dit maakt mijn dag helemaal compleet ....niet veel later zie je hun witte bum wegsprinten door het bos maar ik heb ze wel zeker 3 min  kunnen bewonderen ....geweldig !

En als afsluiter kom je dan op een zeker moment deze prachtige beukendreef tegen.

15 km zit er op ...well doen zo ik zeggen ...met onderstaande GPX kan jij ze ook lopen.

Pietersheim Lanaken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts