maandag 6 december 2021

01-Stropersbos -8.5 km

 

 

Koud,mistig maar eigenlijk heerlijk wandel weer. De auto in richting Sint-Gillis-Waas het Stropersbos ik ben er reeds geweest maar ben toen van de andere kant van het bos vertrokken voor een kleinere wandeling.

Het eigenlijke vertrekpunt van deze ligt in De Klinge. Daar vind je de oude statie welke er vandaag omdat het een weekdag in de winter is en dankzij Corona verlaten bij want het is momenteel een Taverne. 
Mistig had ik gezegd achter deze rietvelden ligt het Stropersbos. Het is met moeite te zien op de foto maar ik vind dit type weer heeft ook zijn charme zeker als rond de middag het winter zonnetje zal doorbreken.


Dank zij de regen van vorige week geen gebrek aan water nu best heb je goede schoenen soms zelfs laarzen aan want anders red je het niet op deze wandeling. Maar ik kan me inderdaad herinneren dat het deze zomer anders was.Het boshuisje wat nu zeker gevuld zal zijn met vleermuizen aangezien de dieren een winter slaap houden. Op zich vind ik het een leuk gebouwtje ook.De pony staan nog steeds buiten ik heb ze gezien maar ze waren veel te ver af om op de gevoelige plaat vast te leggen.


En dit vind ik dan persoonlijk weer een heel mooie foto. De mist de natuur de scheve schouw van ...weet ik wat maar iets vind ik erg mooi aan deze foto.En met deze Grenspaal kom ik weer aan de auto dus einde van de wandeling. Het was een heerlijke wandeling met een stilte moment en de adem van de natuur rond me heen terug op naar de realiteit.

GPX van de wandeling hieronder.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts