woensdag 26 januari 2022

03 - Door de rijtmeersen -10 km

 

 

Grijs bewolkt en een erg triestige dag beginnen we aan deze wandeling. Ik moet zeggen deze krijgt de klasificatie OK maar meer ook niet ik denk dat ze in de Lente/Zomer iets leuker kan zijn maar nu is ze vooral eentonig en saai en ideaal voor mensen die hun wandelschoenen niet willen vuilmaken want 90% is verhard.


We beginnen op het jaagpad langs De Schelde en dit is dus een beeld dat je de eerste kms te zien krijgt af en toe verstoord door een voorbij varend binnenschip.
Door de rijtmeersen dus en ik had gehoopt van de Galoways deze keer van iets dichterbij te kunnen zien maar weer geen geluk die paarden vinden mij echt niet leuk want waar ze staan zie ik ze vaak van op tamelijk verre afstand maar nooit de kans gehad van ze iets korter bij te zien.


Op weg naar het dorpje kom ik hem/haar tegen in een achtertuin.


Eigenlijk het mooiste van deze wandeling de plaatselijke 'Sint Martinuskerk' en als ik mij niet vergis was dit ook de naam van de kerk hier in Burcht.Je merkt het aan de foto's en het aantal een tocht met weinig animo maar ik heb dan toch weer 10 km meer op de teller staan. Wil je deze toch lopen dan vind je hieronder de GPX.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts