maandag 3 juli 2023

12 - Kasterlee - Het land van de kabouters - 14.1 km

 

De wandeling vertrekt aan de kerk. En laat me meteen met de deur in huis vallen. Ik zou deze wandeling afraden. Eerst wandel je vaak lands drukke wegen met langs razend verkeer. Dan Maak je een driekwart lus in het Domein 'De Hoge Rielen' een vroeger terrein van defensie waar nu groepsverblijven voor de jeugd is. Daarbij komt dat het pad dat je uit het domein op zoek naar de kabouters moet leiden niet meer bestaat. Dus je moet een complete lus maken en dan op je stappen terug keren wat natuurlijk extra kms wederom langs een tamelijke drukke baan oplevert. En daar heb ik het voor bekeken gehouden en met 11 km op de teller ben ik terug gekeerd naar het centrum van Kasterlee.

Dus ik zou zeggen kies een andere wandeling in deze mooie streek.

Kasterlee - Op de Kempense heuvelrug - 8 Km 


 In het centrum staat eigenlijk al een heel mooie kapel.


En dan lopen we de Hoge Rielen in.Je ziet duidelijk dat dit oude leger gebouwen zijn. Ze zijn mooi ingericht als verblijven voor groepen op eigenlijk een mooie locatie.Hieronder de GPX maar zoals reeds gezegd zou ik afraden deze te gebruiken kijk voor iets beters en mooiers zou ik zeggen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts