woensdag 31 mei 2023

03 - Muziekbos - 10.2 km


 Laat mij alvast beginnen met dat dit een heel mooie wandeling is in een heel mooie streek. Het heet hier niet voor niets de Vlaamse Ardennen want je krijgt echt wel de indruk dat je in de Ardennen aan het wandelen bent.Er zijn een paar parkings in de buurt van deze kapel en ik heb de zon ook besteld voor deze wandeling, waardoor het truitje dat ik in het begin aan had al snel uit gaat.

En dit soort landschappen krijg je voortdurend te zien. Ik gooi ze niet altijd op foto omdat ik uit ervaring weet dat een foto van een landschap en zeker met een GSM maar de helft weergeeft van hoe adembenemend deze in werkelijkheid is.

Ik heb een paar foto's van de toren genomen en bovenstaande is veruit wat mij betreft de mooiste.

En hier bij de grafheuvel. Verwacht er niet teveel van het lijkt gewoon een begroeide berg zand.
Zoals reeds gezegd adembenemende landschappen.

En dan weer het bos in waar ik dan bovenstaande foto heel erg geslaagd vind omwille van de licht inval.
Naast het bos zit er ook zoveel afwisseling in de wandeling dat deze nooit gaat vervelen en je eigenlijk een kind waant in een grote speeltuin, ook al ben ik daar dan wel ietsje te oud voor.


En dan krijg ik de kapel weer in zicht en ik weet dat het ten einde is.

Zoals steeds de GPX maar deze keer met een dikke aanrader van deze te downloaden en de wandeling zelf te gaan doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire Posts